مزایا و کاربردهای آر اف فرکشنال
بررسی مزایا و کاربردهای آر اف فرکشنال
درمان با فرکانس رادیویی که به آن سفت کردن پوست با فرکانس رادیویی گفته می شود، یک روش غیر جراحی برای سفت کردن پوست است. این روش شامل استفاده از امواج انرژی برای گرم کردن لایه عمیق پوست شما به نام درم است. این گرما باعث تحریک تولید کلاژن می شود. در مطلب امروز سایت دکتر مریم کشاورز ، پزشک زیبایی اصفهان مزایا و کاربردهای آر اف فرکشنال را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
کلاژن فراوان ترین پروتئین در بدن شما است. چارچوب پوست شما را ایجاد می کند و به پوست شما استحکام می بخشد. با بیشتر شدن سن، سلول های شما کلاژن کمتری تولید می کنند که باعث افتادگی پوست و چین و چروک می شود. شل شدن پوست در حدود سنین ۳۵ تا ۴۰ سالگی اتفاق می افتد که کمیت و کیفیت کلاژن شما شروع به کم شدن می کند.
نحوه کارکرد آر اف فرکشنال
عملکرد روش ار اف تاثیر بر لایه های سطحی یا عمیق پوست است. پوست از چندین لایه تشکیل شده است که سطحی ترین آن ها اپیدرم نام دارد. در زیر اپیدرم لایه ای از درم وجود دارد که در طول فرآیند پیری تخریب می شود و باعث پیری پوست می شود. آر اف دو کار را برای پوست شما انجام می دهد که در ادامه به آن می پردازیم :
تحریک کلاژن سازی :
انرژی تولید شده توسط امواج فرکانس رادیویی در درم باعث تحریک تولید کلاژن می شود. پروتئین ساختاری مهمی در بافت پوست است که باعث شادابی، استحکام و زیبایی پوست شما می شود. انرژی امواج رادیویی در لایه درم به گرما تبدیل می شود و بیشتر شدن دما یکی از عوامل محرک برای تولید کلاژن است.
فعال کردن فیبروپلازی :
فیبروپلازی روشی است که در آن بدن بافت فیبری می سازد. بافت فیبری تولید کلاژن را تحریک می کند و این فیبرهای پروتئینی را کوتاه تر و قوی تر می کند. فیبروز بافتی هنگامی اتفاق می افتد که بافت طبیعی بدن آسیب دیده باشد. بسیار شبیه بافت ضخیم و زبری که زخم های سطحی پوست را می پوشاند. در آر اف فرکشنال، ضایعات انتخابی در مناطقی از پوست انجام می شود تا بافت فیبری تشکیل شود. به این ترتیب لایه درم ضخیم می شود و تولید کلاژن بیشتر می شود.
به مناطقی از پوست آسیب زده شده اما مناطقی وجود دارند که برای کمک به تولید و ترمیم کلاژن سالم می مانند. تاثیر آر اف بر روی مرز باریک در اثر آسیب های جزئی و مفید و صدمات و سوختگی های خطرناک است. به همین خاطر است که این درمان موقتی است. بافت فیروزه ای و کلاژن های جدید پس از مدتی از بین می روند و با بافت طبیعی پوست جایگزین می شوند. بعد از مدتی طولانی، برای ترمیم و تجدید اثرات آر اف فرکشنال باید دوباره به کلینیک مراجعه کنید.
کاربردهای آر اف فرکشنال
آر اف فرکشنال کاربردهایی دارد که در ادامه با کاربردهای آن آشنا می شوید :
- چین و چروک و خطوط صورت
- از بین رفتن شلی پوست
- رفع منافذ باز پوست
- از بینی رفتن چروک دور چشم
- رفع تیرگی پوست
- درمان کراتوز پیلاریس یا پوست مرغی
- بازسازی پوست
- جوانسازی
- درمان ترکهای پوستی
- اسکار آکنه
- کم شدن اسکار
مزیت های انجام آر اف فرکشنال صورت :
اگرچه پوست شما با بیشتر شدن سن تغییر می کند، اما با درمان های مدرن، دیگر نیازی به جداسازی و مشاهده این تغییرات نیست. می توان با انجام کارهایی مانند استفاده از دستگاه آر اف برای سفت کردن پوست صورت اقدام کنید. آر اف صورت مزایایی دار که توسط آن می توانید زیبایی طبیعی خود را حفظ کنید و زیباتر و شاداب تر به نظر برسید. در ادامه با مزایای آر اف فرکشنال آشنا می شوید :
- بیشتر شدن هیالورونیک اسید
- کانتورینگ صورت
- بدون درد و خونریزی
- بهتر شدن تدریجی پوست صورت
- دارای نتیجه طولانی مدت
- صاف شدن خط و خطوط چهره
صفحه اینستاگرام پزشک زیبایی اصفهان ، دکتر مریم کشاورز
تاثیر آر اف بر پوست :
امروزه روش های غیرتهاجمی جوان سازی پوست با استفاده از امواج الکترومغناطیسی یا مکانیکی متنوع شده است. دستگاه های لیزری که از امواج نوری استفاده می کنند، هایفوتراپی درمانی با استفاده از اولتراسوند یا همان آر اف فرکشنال که امواج رادیویی تولید می شود. همه این ها فناوری های پیشرفته برای جوان سازی پوست غیرتهاجمی هستند.
هر یک از این تکنیکهای جوانسازی مبتنی بر فناوریها و امواج متفاوتی هستند، اما جنبههای مشترک بسیار مهمی دارند. اولین و مهمترین ویژگی مشترک آن ها این است که غیر تهاجمی نیستند. این به این معنی است که بدون خطرات و عوارض جانبی جراحی، می توانند تغییرات قابل توجهی در پوست شما ایجاد کنند.
دومین وجه مشترک روش های غیرتهاجمی، مکانیسم جوان سازی پوست است. در روش های غیر تهاجمی، ساختار اصلی پوست تغییر داده نمی شود. به سادگی پوست تحریک می شود تا فرآیندهای ترمیم بافت را فعال و ترمیم کند. در روش های تهاجمی مانند جراحی، تغییرات ساختاری جدی در اجزای پوست اتفاق می افتد. اگر پوست افتادگی داشته باشد، بافت زیر جلدی کوتاه شده و پوست از بین می رود.
علل پیری پوست چیست؟
بیشتر شدن سن، قرار گرفتن پوست در معرض اشعه های مضر خورشید، کم آبی بدن باعث آسیب پوست و بروز علائم پیری روی پوست می شود. چین و چروک، لکه های تیره و روشن، افتادگی پوست، سلولیت و ترک های پوستی نشانه های پیری و آسیب پوست هستند.
یکی از دلایل اصلی پیری و افتادگی پوست یا به وجود آمدن ترک های پوستی کم شدن میزان فیبرهای کلاژن در پوست است. سفتی و شادابی پوست تا حد زیادی به میزان این فیبرهای پروتئینی بستگی دارد و در صورت کم شدن میزان آن ها در بافت پوست، شاهد به وجود آمدن چین و چروک، افتادگی و مشکلاتی از این دست خواهیم بود.