مزایا و معایب کربوکسی تراپی
بررسی مزایا و معایب کربوکسی تراپی
امروزه کربوکسی تراپی در سراسر جهان به عنوان یک روش موثر برای جوان سازی پوست شناخته شده است. کربوکسی تراپی روشی غیرتهاجمی و ایمن است که در آزمایشات بالینی برای جوان سازی، ترمیم و بازسازی پوست و از بین رفتن افتادگی پوست به خاطر بیشتر شدن سن یا زایمان، سلولیت، چربی های سرسخت و ترک های پوستی ثابت شده است. در مطلب امروز سایت دکتر مریم کشاورز ، پزشک زیبایی اصفهان مزایا و معایب کربوکسی تراپی را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
فواید کربوکسی تراپی :
- به از بین رفتن افتادگی پوست و سفت شدن پوست کمک می کند.
- جای زخم، اسکار و موارد دیگر را بهتر می کند.
- سلولیت و تجمع چربی را کم می کند.
- باعث بهتر شدن نارسایی وریدی، واریس و رگ های عنکبوتی می شود.
- ترک های پوستی را کمرنگ می کند.
- باعث سفتی و از بین رفتن تیرگی دور چشم می شود.
موارد منع انجام از کربوکسی تراپی
بعضی از افراد برای کربوکسی تراپی کاندیدای مناسبی نیستند. این افراد عبارتند از : افرادی که مشکلات انعقاد خون دارند، کسانی که بیماریهای قلبی عروق کنترل نشده یا حاد دارند، کسانی که بیماریهای بافت پیوندی دارند، افراد باردار یا شیرده، بیماریهای تنفسی حاد، افرادی که عفونت پوستی دارند، کسانی که دیابت کنترل نشده دارند نمی توانند از کربوکسی تراپی استفاده کنند.
معایب و عوارض کربوکسی تراپی :
کربوکسی تراپی یک روش ایمن و ساده است. در طول درمان هیچ درد یا سوزشی احساس نخواهید کرد. ناراحتی خفیف در اثر تزریق امکان دارد تنها ۲ تا ۴ دقیقه طول بکشد. دی اکسید کربن به سرعت و به راحتی در ناحیه درمان پخش می شود. بعد از درمان، گاز در مدت ۵ دقیقه جذب بدن می شود. در این زمان، ناحیه تحت درمان امکان دارد واکنش التهابی نشان دهد و به خاطر تحریک کلاژن کمی قرمز شود.
امکان دارد تا زمانی که دی اکسید کربن به طور کامل جذب نشود، زیر پوست خود احساس غریبی کنید. کبودی های تزریقی را می توان تنها عارضه جوان سازی پوست با کربوکسی تراپی دانست. این مشکل بسیار نادر است و تنها در ۲ درصد از بیماران رخ می دهد. همه اینها تنها چند ساعت پس از درمان ناپدید می شوند.
میزان ماندگاری تاثیرات کربوکسی تراپی
هر زمان که برای ترمیم و جوان سازی پوست به پزشک مراجعه شود، پزشک بسته به شرایط تعداد جلسات کربوکسی تراپی را تعیین می کند. این جلسات در فاصله چند هفته ای انجام می شود و فرد هر چند هفته یک بار کربوکسی تراپی را انجام می دهد. اگر مدت درمان خود را ۱۰ جلسه در نظر بگیرید و هر دو هفته یکبار این عمل را انجام دهید، پروسه حدود ۲ سال طول می کشد و با هر مرحله از تزریق، بهتر شدن و بازسازی بیشتری صورت می گیرد، به طوری که در در مراحل پایانی، پوست به طور قابل توجهی تغییر خواهد کرد.
صفحه اینستاگرام پزشک زیبایی اصفهان ، دکتر مریم کشاورز
کربوکسی تراپی را می توان تا ۲ سال بعد از پایان درمان ادامه داد. بعضی از پزشکان توصیه می کنند که تکرار تزریق یک بار در سال می تواند بسیار موثر باشد. اثربخشی کربوکسی تراپی به وضعیت جسمانی فرد بستگی دارد. به عنوان مثال، وجود بیماری های عفونی یا کم خونی یا پرکاری تیروئید یا کم کاری تیروئید امکان دارد از یک نتیجه خوب جلوگیری کند. به همین خاطر باید قبل از انجام کربوکسی تراپی به پزشک اطلاع داده شود تا به این مسائل رسیدگی کند تا بهترین نتیجه را به دست آورد.
در طول این درمان، بهتر است از استرس های غیر ضروری و رژیم های سنگین پرهیز شود تا تزریق دی اکسید کربن با بهترین اثر همراه باشد. متخصصان عقیده دارند تغییرات خارجی پوست و بدن مثل ضربه شدید یا تزریق با فشار و ضربه باعث تحریک پوست و حتی مرگ خون می شود و پس از مدتی تشکیل کلاژن فیبر بهتر می شود. همیشه باید شرایط مناسب باشد تا پوست به سمت ترمیم حرکت کند.