فاصله بین جلسات تزریق چربی
فاصله بین جلسات تزریق چربی چقدر است؟
تزریق چربی یکی از بهترین انتخابها برای ایجاد تعادل و تناسب بیشتر در بدن است. به کمک این فعالیت، شما میتوانید چربیهای انباشته شده در یک قسمت از بدن خود را خارج کنید و از این چربیها برای به وجود آوردن حجم مطلوب در سایر نقاط بدن خود استفاده کنید انتقال چربی روشی بسیار امن و مطمئن برای رسیدن به زیبایی دلخواه است و انجام این فرآیند در شرایط استاندارد، ریسک بسیار پایینی خواهد داشت. در ادامه این مقاله سایت دکتر مریم کشاورز پزشک زیبایی اصفهان قصد بررسی فاصله بین جلسات تزریق چربی را داریم.
تزریق چربی به هر نقطه از بدن شما در جریان این عمل، خیلی زود تاثیر خود را نشان میدهد. و حجم مطلوبی برای آن نقطه از بدن به وجود میآورد. اما این چربیها به مرور زمان در بدن شما جذب میشوند و اثرات این فعالیت نیز به تدریج محو خواهند شد.
در حقیقت تزریق چربی یک روش دائمی به شمار نمیرود. اما شما میتوانید پس از پایان دوران تاثیر آن، تزریق دیگری را مد نظر قرار بدهید. شاید این سوال برای شما ایجاد شود که فاصله مطلوب بین دو جلسه تزریق چربی چقدر است؟ این فاصله اساسا به عوامل مختلف و متفاوتی بستگی دارد اما در یک نتیجهگیری کلی، میتوان گفت که نباید برای جلسههای بعدی تزریق چربی، بیش از حد عجله به خرج داد. اگر این کار را زیر نظر پزشک معتبر و با یک زمانبندی دقیق و اصولی انجام بدهید. برای مدت بسیار زیادی از اثرات مثبت این فعالیت برخوردار خواهید شد.
مطلب پیشنهادی : عوامل ایجاد کننده سرطان سلولهای سنگفرشی
مناطق مناسب بدن برای تزریق چربی
تزریق چربی معمولا در چند مرحله صورت میگیرد. مرحله اول شامل برداشت چربیها از بدن میباشد. معمولا برداشت چربیها از نواحی دور شکم، ران و یا بالای باسن صورت میگیرد. سپس نوبت به مرحله خالصسازی چربیها میرسد. در این مرحله، چربیها از سایر مایعات جدا میشوند. و در مرحله نهایی نیز شامل تزریق چربی با سوزنهای بسیار نازک خواهد بود. اینکه چه منطقهای از بدن خود را برای تزریق چربی در نظر بگیرید، به انتخاب خود شما بستگی دارد.
شما میتوانید این کار را در نقاط مختلفی از بدن خود انجام بدهید. تزریق چربی به صورت، معمولا برای رفع چین و چروکها و یا برجستهسازی گونهها و یا لبها صورت میگیرد. این کار شما را بسیار جوانتر و شادابتر نشان خواهد داد. تزریق چربی به دستها، شکل ظاهری دستهای شما را بهبود میبخشد. و آثار لاغری بیش از حد و یا کار زیاد در دستها را از بین میبرد. بعضی از افراد نیز چربی را برای افزایش حجم سینه و یا باسن خود در نظر میگیرند. به کمک این فعالیت، میتوان فرم جذابی برای سینهها و باسن به وجود آورد.
میزان ماندگاری تزریق چربی:
این تکنیک اثر موقتی دارد بنابراین بعد از چند ماه تأثیر تزریق چربی از بین میرود. البته میزان ماندگاری ترانسفر چربی به متابولیسم بدن و همچنین میزان حرکات فرد در طول روز و سوختگی دارد. بنابراین اگر میخواهید اثر تزریق چربی دائمی باشد باید در جلسات متعدد این تکنیک را تکرار کنید.
فاصله بین جلسات انتقال چربی:
زمانی که عمده اثر تزریق قبلی از بین رفت باید برای انتقال مجدد چربی اقدام کنید.
عواقب تزریق زودهنگام چربی:
اگر فاصله بین جلسات ترانسفر چربی بیش از اندازه کوتاه شود، حجم چربی در اندام هدف زیاد شده و با گلوله شدن آن مواجه خواهید شد.
نتیجه تأخیر در تزریق مجدد چربی:
اگر فاصله بین جلسات تزریق چربی بیش از اندازه طولانی گردد. چون اثر تزریق قبلی به طور کامل از بین رفته است. در نتیجه نیاز به چربی بیشتری بوده و مدت زمان تزریق طولانیتر خواهد شد.
دکتر مریم کشاورز را در اینستاگرام دنبال کنید
چه کسانی به تزریق دوباره چربی نیاز دارند؟
پاسخ این سوال بسیار مهم بیشتر از هر چیزی به شرایط خود فرد بستگی خواهد داشت. حقیقت آن است که همه افراد به تزریق دوباره چربی نیاز ندارند. گاهی پزشک متخصص این تزریق را با دوز بالا انجام میدهد تا حتی پس از جذب بخشی از چربیها در بدن، همچنان میزان زیادی از چربیها در ظاهر فرد باقی بمانند. گاهی اما دکتر تزریق چربی ترجیح میدهد این دوز را کمی پایینتر بیاورد تا فرد به تدریج به نتایج مطلوب دست پیدا کند. در این صورت تاثیر چربیها در زمان کوتاهتری از بین خواهد رفت. گاهی افراد این تزریق را تنها یک بار انجام میدهند تا این روش را تجربه کنند اما افرادی هم هستند که میخواهند برای همیشه از تاثیرات مثبت این عمل زیبایی برخوردار شوند. تزریق دوباره چربی برای گروه دوم مناسب خواهد بود.
اگر پس از چندین ماه احساس کردید که اثرات این فرآیند در بدن شما از بین رفته و دوباره خواهان تکرار آن بودید، میتواند یک جلسه دیگر را برای خود در نظر بگیرید. البته قبل از این کار حتما باید با پزشک متخصص مشورت کنید و مطمئن شوید که در شرایط فعلی، پشت سر گذاشتن جلسه دوم برای شما ایدهآل خواهد بود.
مطالعه بیشتر :
دلایل و نشانه های ایجاد اگزمای انگشتان دست